We insist on inefficient manual work that is not suitable for mass production. Even in this era, such a noodle factory thinks that "it is good to have one". "Inaba Handicraft Udon" uses 100% domestic flour and is made by the multi-additive water aging method. Safety and security in terms of both raw materials and hygiene. Akita Prefecture HACCP certification.

It's spring~

本日は営業で岩手県・花巻市へいってまいりました。
花巻と言えばプロ野球日本ハムファイターズ「大谷選手」の出身地!
同じ東北でも、奥羽山脈を越えると全く別世界。
稲庭と違いほとんど雪がなく、田畑は少し土が見えるし
道路や道端はまったく雪が無い。2月にしてもう初春です。
わが町は少なく見ても1mの残雪Are.
しかしこの寒い地域が美味しい「稲庭うどん」を生み育てております。

岩手の皆様、近日中に弊社のうどんが販売になりましたら宜しくお願いします。