We insist on inefficient manual work that is not suitable for mass production. Even in this era, such a noodle factory thinks that "it is good to have one". "Inaba Handicraft Udon" uses 100% domestic flour and is made by the multi-additive water aging method. Safety and security in terms of both raw materials and hygiene. Akita Prefecture HACCP certification.

It was well received!

先週金曜に秋田空港ターミナルビル様で「稲庭手業うどん」の製造実演、
試食販売を行ってきました。
県内外のお客様のまじかで見るのは初めてと大変好評でした。
今回はお客様にも無料で体験できるように準備して行ったため
6~7名のお客様が実際に体験
生地の柔らかさ、手綯い作業の難しさ、延ばし工程の生地の弾力等
触れてみないとわからないとの「声」。
職人さんの製造技術、話術に明るく楽しい時間となりました。



実際に「稲庭薬膳うどん(ウコン配合」も数量限定で販売。
試食後のお客様のご感想もありがたい言葉をたくさんいただきました。
今後もLimited quantityではありますが、販売してまいりますのでご期待ください。