We insist on inefficient manual work that is not suitable for mass production. Even in this era, such a noodle factory thinks that "it is good to have one". "Inaba Handicraft Udon" uses 100% domestic flour and is made by the multi-additive water aging method. Safety and security in terms of both raw materials and hygiene. Akita Prefecture HACCP certification.

Local "Takara"

4月と言えば「入学式」シーズンです。
ここ湯沢市でも小学校の入学があり、先週から新一年生But
元気いっぱいに登校を始めました。
黄色い交通安全の帽子をかぶり、地域の見守りたいの皆様に守られながら
新しいランドセルに夢をいっぱい詰め、お兄さん、お姉さんと
登校班ごとに約2kmを30分以上かけ歩いて行きます。



少子化の時代で、この小学校も7年前の約2/3まで減っておりますが、
地域の「宝」を地域で育てて行きたいものです。