We insist on inefficient manual work that is not suitable for mass production. Even in this era, such a noodle factory thinks that "it is good to have one". "Inaba Handicraft Udon" uses 100% domestic flour and is made by the multi-additive water aging method. Safety and security in terms of both raw materials and hygiene. Akita Prefecture HACCP certification.

Breath of Spring

本日、春を実感してます。
画像は「秋田富士・鳥海山」。雪解けの田んぼから真っ白な山、そして青空。
今日みた景色は「東北でよかった」「秋田県でよかった」と感じます。


地元の皆瀬川のほとりです。
春はどうしても桜に目がいきますが、本日の「緑」は格別です。
昨日までと違い、グリーングリーン!
昨日の雨が木々の栄養になったのでしょう。
この春初めて、木々が輝いていたような気がします。
雪解けの後の緑「東北でよかったな、秋田でよかったな」