We insist on inefficient manual work that is not suitable for mass production. Even in this era, such a noodle factory thinks that "it is good to have one". "Inaba Handicraft Udon" uses 100% domestic flour and is made by the multi-additive water aging method. Safety and security in terms of both raw materials and hygiene. Akita Prefecture HACCP certification.

Sendai Version "Michelin"

当社の稲庭手業うどんをご使用いただいております
専門店「稲庭うどん瀧さわ家」さんです。
松島湾を望む街道沿いにある純和風造りのお店は
お座敷からテーブル席で約60席ございます。


真摯にこだわりをもって茹で上げ、化学調味料を一切使用しない出汁。
究極の「稲庭うどん」。



お陰様で「宮城県版のミシュランガイド」に選ばれました。
3,500円以下のコストパフォーマンスが高いお店
ビブグルマン賞Are.
数名の覆面審査員が2~3年を費やし調査すると言われており
日々まじめに造り上げ、お客様にご提供している賜物と思います。
日本三景松島にお越しの節は、ぜひ足を運んでご賞味くださいませ。
詳しくは
   http://www.takisawaya.com