Stick to inefficient manual work that is not suitable for mass production. I think that such a noodle factory should have "one" even in this era. Using 100% domestic wheat flour, "Iniwa Handicraft Udon" is made by a multi-hydration aging method. Safety and security in terms of raw materials and hygiene. Akita Prefecture HACCP certification.           ◆ The order amount is 7560 yen per delivery address(Tax)Free shipping nationwide with the above ◆

Born in Yuzawa City! Chef Inoue

先日、上京の節に昼食にお邪魔しました「スーツァンレストラン陳」。
渋谷のセルリアンタワー東急の2階です。
ここの井上料理長がなんと・・・湯沢市出身なのであります。
日本最大級の料理人コンペティション「RED U-35 2016」でグランプリ ”レッドエッグ” を受賞した
若手料理人NO.1として注目されている人物です。
落ち着いた雰囲気の店内。厨房も少し見える景観です。
メニューコースの逸品。『チンジャオロ-ス』




今まで食べた「チンジャオロース」とは次元が違う。
ゆっくり1時間半かけ美味しくランチを堪能しましたが、私の落ち度・・・。
早く食べたい気持ちが強く、これ以外は写真撮影を忘れてしまった。残念!



井上料理長の味を「湯沢市」で楽しめます。
10月30日(moon)湯沢グランドホテル  ※詳細は湯沢グランドホテル様のHPをご確認ください。