We insist on inefficient manual work that is not suitable for mass production. Even in this era, such a noodle factory thinks that "it is good to have one". "Inaba Handicraft Udon" uses 100% domestic flour and is made by the multi-additive water aging method. Safety and security in terms of both raw materials and hygiene. Akita Prefecture HACCP certification.

First snow!

本日お取引先さまの「栗駒山荘」様に行ってきました。
5月のオープンから11月5日で約半年間の営業を終えまして
冬期間の閉鎖となってしまいます。
撤収作業をしながらのドライブ撮影をしてきました。

今春撮影した時には「雪壁」の場所もまだ秋の風景でしたが・・・


道路を進むと冬の準備。ガードレールのロープも外されこの状態。


山頂付近まで行くと、2週間ほど前に降った「残雪」がありました。
気温の低さを実感です。


今年もお世話になった建物と社員の皆様に感謝です。
また半年後にお世話になりますので。


栗駒山荘さんは絶景のロケーションの「露天風呂」が有名です。
皆様も是非一度は足を運んでみてくださいませ。