We insist on inefficient manual work that is not suitable for mass production. Even in this era, such a noodle factory thinks that "it is good to have one". "Inaba Handicraft Udon" uses 100% domestic flour and is made by the multi-additive water aging method. Safety and security in terms of both raw materials and hygiene. Akita Prefecture HACCP certification.

船橋市に2月9日にグランドオープンした「シャポー船橋」
JR船橋駅と直結の「ホテルメッツ」を中心におししい53ショップが仲間入り。



1F~4Fがレストラン街とショップです。



この本館1Fに当社の"Udon noodles trader.を100%使用した
「プラチナうどん・稲庭手業うどんアキタ」がオープンしました。
木材を基調とした店内は、ガラス張りのオープン厨房。
つけ麺や温麺、大エビ天ぷらうどんなど約20種類。
季節の限定メニューも取り揃えております。



料理人が絶妙な茹で加減で調理される"Udon noodles trader.The
銀光するほどの輝きです。
完全手作業で造りあげる当社の美味しいうどんをご堪能できます。



ぜひお近くにお越しの際はお立ち寄りいただき「本場の味」をご賞味くださいませ。