Stick to inefficient manual work that is not suitable for mass production. I think that such a noodle factory should have "one" even in this era. Using 100% domestic wheat flour, "Iniwa Handicraft Udon" is made by a multi-hydration aging method. Safety and security in terms of raw materials and hygiene. Akita Prefecture HACCP certification.           ◆ The order amount is 7560 yen per delivery address(Tax)Free shipping nationwide with the above ◆

2018February

Snowy trees


今冬の豪雪です。 現在の積雪が2m以上。農道から見るリンゴ畑もこの通り。 雪壁のありさまです。 りんご畑もこのようになり、雪の中に「リンゴの樹」が埋もれております。 樹の高さは4m程ですので、積雪の量がわかります。 画像のように枝より雪が多くなると、雪解けとともに枝が下に引っ張られます。 この時に枝が折れてしまうのです。 折れないように農家の方々は雪堀をしますが、今冬のように豪雪の場合は すべての樹への対応が厳しくなってしまいます。 冬場でも雪堀を始め、選定と農家の作業は続きます。 実りある秋の収穫は、真冬からの作業で決まります。 Languageこのページは自動的に翻訳されました。元の内容と異なる場合がありますので、ご注意ください。

Show All

真冬日 flowers


通勤途中の気温が-11℃。芯から冷える温度です。 会社近くの川は澄み切った空気でひときわ綺麗に感じました。 木々の枝には冬の風物「雪の花」です。 付着した雪が気温が上がらずにそのまま「花」のように見えます。 気温は低いのですが青空が広がっており、美しい絵のように見えます。 木の下から天辺まで寒そうな感じですが、あと一か月もすると雪解けも始まり 待ち遠しい「春」は訪れます。 Languageこのページは自動的に翻訳されました。元の内容と異なる場合がありますので、ご注意ください。

Show All

This year at the big sight


今年もビックサイトでの販売会に出展してまいりました。 小島電機工業様の「お客様大感謝祭」 稲庭手業うどんを始め、きりたんぽ、いぶりがっこ、比内地鶏ラーメン、横手焼きそば・・・! 秋田の物産品やリンゴもお持ちいたしました。 秋田県内限定の「稲庭手業うどん 超お徳用1kg」は即日完売でした。 今年は販売業者様も増え、お客様は両手いっぱいに商品を買っておりました。 当社も秋田市内の食品卸業者様とタッグを組みまして新規格をしてみました。 極上「生きりたんぽセット・産地直送」と「完熟樹上ふじりんご・産地直送」。 きりたんぽは数名のお客様が、りんごは二十数名のお客様よりご注文いただきました。  来年も出展予定です。 都内近郊でイベント等の出展依頼がございましたら是非メールにてご連絡くださいませ。 来年も1月~3月まではスケジュール調整いたしましてお伺いいたします。Languageこのページは自動的に翻訳されました。元の内容と異なる場合がありますので、ご注意ください。

Show All

Thanks is very popular.


After opening, it is Inaba Tegyo Udon Akita, a specialty store specializing in Rice garden udon in Chapeau Funabashi Store, which has been very popular thanks to you. This time it is an image of the entrance and the inside of the store. I'm sorry that the shooting becomes a pin blur. On the left side of the entrance and verbal lying, the manufacturing process of "Inaba Handicraft Udon" is completely hand-crafted. From hand kneading to hand-kneading, drying, and all the processes are "complete lying" with particular attention. I would appreciate it if you could take a closer look when you have time. I'm not satisfied with the image here, but "it's the counter seat and the table seat in the store." You can also see the figure of the cook from the calm wood grain tone shop. The cold "Seiro Udon" is 680 yen and it is a reasonable price. The best recommendation is "Oebi Tenseiudon". You can enjoy it for 980 yen. Because it is about 20 kinds of menu. Language This page has been automatically translated. Please note that it may differ from the original contents.

Show All

Funabashi-food and beverage stores newly opened


53 shops, mainly "Hotel Metz", which is directly connected to "Chapo Funabashi" JR Funabashi Station, which opened on February 9 in Funabashi City, are joining the group. The restaurant district and shops are available on the 1st and 4th floors. On the 1st floor of this main building, "Platinum Udon and Inaba Handicraft Udon Akita" was opened using 100% of our "Inaba Teko Udon". The wood-based interior is an open glass kitchen. About 20 kinds, including tsukemen, hot noodles, and large shrimp tempura udon. We also have a seasonal limited menu. Inaba Handicraft Udon, which is cooked by a chef with exquisite boiling, is as bright as silver. You can enjoy our delicious udon made by complete hand. Please stop by and enjoy the "authentic taste" when you come near by all means. Language This page has been automatically translated. Please note that it may be different from the original contents.

Show All