We insist on inefficient manual work that is not suitable for mass production. Even in this era, such a noodle factory thinks that "it is good to have one". "Inaba Handicraft Udon" uses 100% domestic flour and is made by the multi-additive water aging method. Safety and security in terms of both raw materials and hygiene. Akita Prefecture HACCP certification.

Start the "eat"

3月から4月はたいろいろな意味での旅立ちの季節です。
冬の使者「白鳥」も旅立ちの準備です。
ここ「稲庭の郷の田んぼ」にも多くの白鳥が飛来してきております。



稲庭うどんが名物の郷ですが、お米も美味しいようで白鳥の口コミ?により、
毎年増加傾向に・・・!
その数ざっとですが400~500羽ほどか?????



田んぼも山々も雪がとけ、すっかり春の感じを実感しております。
この白鳥が飛び立つ頃には、稲庭にも「桜」の季節が訪れます。