We insist on inefficient manual work that is not suitable for mass production. Even in this era, such a noodle factory thinks that "it is good to have one". "Inaba Handicraft Udon" uses 100% domestic flour and is made by the multi-additive water aging method. Safety and security in terms of both raw materials and hygiene. Akita Prefecture HACCP certification.

Relaxing or anything...!

一昨日、早朝から日本海側のお取引先様に「稲庭手業うどん」の配達。
日本海側の山形との県境にあるにかほ市まで、車で二時間弱
本荘市郊外からは無料の自動車専用道路があり、かなりの時間短縮でです。

この日は超晴天に恵まれ、穏やかな日本海をパチリ。
白波も初冬とは思えないくらい綺麗でした。


海面のずっと奥に白い物体」
かなり大きな船です。遠方まで見渡せるくらいの本当に穏やかな天気でした。
この船は観光船か貨物船かはわかりませんが、今年は秋田港にも大型客船が
多数入港されました。
お陰様で「Inaniwa Hand-made Udon」もご好評を得て、毎回多数のご注文をいただきました。



これから寒さが厳しくなり、真冬の日本海となりますが秋田名物「はたはた」が水揚げされます。
私も大好物。秋田名物「はたはた・きりたんぽ・稲庭手業うどん」。
寒い時期にぜひご賞味くださいませ。