We insist on inefficient manual work that is not suitable for mass production. Even in this era, such a noodle factory thinks that "it is good to have one". "Inaba Handicraft Udon" uses 100% domestic flour and is made by the multi-additive water aging method. Safety and security in terms of both raw materials and hygiene. Akita Prefecture HACCP certification.

昨日、日本海側へ「稲庭手業うどん」の配達へ行って来ました。
気温はドンドン上昇し、昨日は32℃。
外気温と車内の温度差でトホホ・・・身体も堪えます。
お世話になっているお取引先様は海水浴場のすぐ近く。
晴天!晴天!清々しい青さです。



子供たちも夏休みに入り、水温も上昇!
この天気に気温32℃!
しかし・・・・・・海水浴場は・・・・・ほとんど・・・・
寂しい海辺でしたが、土日になれば多数の家族連れで賑わうそうです。




こんな暑い日には食欲不振の方も多いのではないですか。
喉ごしの良い「稲庭うどんつけ麺」の2種類の味で、食欲増進です。
簡単ゴマつゆレシピを参考にしてみてください。