We insist on inefficient manual work that is not suitable for mass production. Even in this era, such a noodle factory thinks that "it is good to have one". "Inaba Handicraft Udon" uses 100% domestic flour and is made by the multi-additive water aging method. Safety and security in terms of both raw materials and hygiene. Akita Prefecture HACCP certification.

連日の猛暑!本日も33℃!
が降っても5分ほど~~~!どうにかしてほしい!この暑さ。
少しは涼しくなるかと思いまして2月の画像です。
大雪で悩まさせられた記憶!
皆様が一瞬でも涼しくなればと思いまして・・・・・。



食欲不振な皆様へ!
こんな時は「ツルツル、シコシコ」喉ごし滑らかな「稲庭手業うどん」。
本日の昼食で食べちゃいましたが!
やっぱり夏は「つけ麺・つけ麺」。稲庭のつけ麺です!
8月11日の午前11:00までの受付で当日出荷可能Are.