We insist on inefficient manual work that is not suitable for mass production. Even in this era, such a noodle factory thinks that "it is good to have one". "Inaba Handicraft Udon" uses 100% domestic flour and is made by the multi-additive water aging method. Safety and security in terms of both raw materials and hygiene. Akita Prefecture HACCP certification.

Skotama Sanby~

先週一度は降った「雪」ですが、根雪にならずにホットしている今冬。
しかし寒さはやっぱり厳しくなってきております。
本日の湯沢市の気温はー4℃
ご覧のように「霜」が一面を覆っております。


木々も山々も凍てつく寒さに耐えております。



駐車場近くのクローバーもこの通り。
緑に映える霜はなぜか幻想的です。


例年ですと山や田んぼは白一色ですが、ご覧のとおり!
これから本格的な冬を向えそうな本日の気温Are.


こんな寒い日には"Udon noodles trader.で、身も心も温めてください。
ゆで時間はたったの3分30秒。本場の味をご堪能いただけます。


ちなみに【しこたま・・さんびィ~】とは秋田弁です。【かなり・・寒い~】の意味です。