"Takumi's ripening Inaniwa Tesho Udon" that protects the traditional traditional method. We will send the best of delicious food "Inaiwa texture" directly from the production area.

2020February this year

It's still late February.


一昨日の画像です。 2020年2月20日(木曜日)、通常の年ならリンゴの木々の半分は 雪に覆われ、山々も雪・雪・雪。空はどんよりとした感じなのですが。 空だけ見てると初夏を思わせる色。 この日は10℃まで気温が上がりました。 例年ですと「りんご」の木々の選定作業する時期ですが 雪がなく地面がゆるんでいるためそれもできず、枝が伸び放題の状況。 果樹農家さんいわく、地面が固くなってから脚立を使い、一斉に行うと。 例年は雪で枝が折れたり、雪堀りをするこの時期。 雪がなくて作業が進まない。果樹栽培歴57年のベテランもお手上げ状態でした。 Languageこのページは自動的に翻訳されました。元の内容と異なる場合がありますので、ご注意ください。

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Thanks to you, it's our second anniversary.


上京時に訪問させていただきましたお取引先の「プラチナウドン/秋田・稲庭手業うどん」。 JR船橋駅直結のシャポー船橋1Fの飲食街。 ここのオリジナル「稲庭つけ麺3種つゆ」。 正統派の醤油味、隠し味が絶妙な白つゆ、ゴマの風味たっぷりの黒ゴマつゆ。 麺も絶妙なゆで加減。しっかり揉み洗いされた麺。冷たい水でキリリと冷やされた麺。 食べるとその旨さ、釜職人のこだわりが伝わってきます。 稲庭手業うどんの製造工程で、手作業にこだわって4日間かけても 調理する人のこだわりで風味、食味決まってします。 ここの料理人の皆様は、うどん職人が作りあげる乾麺を最大限活かしご提供していただいております。 開店間もない午前11:10頃。 すでに10名のお客様にご入店いただいておりました。 お陰様でお取引をいただいてから2周年を迎えさせていただきました 「プラチナウドン/秋田稲庭手業うどん」 「グランドオープン2周年メニュー・梅とろろ温うどん」もご好評です。 今後も末永いご愛顧をいただけますようお願い申し上げます。 Languageこのページは自動的に翻訳されました。元の内容と異なる場合がありますので、ご注意ください。

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You can eat at a surprising price.


Last week I went on a business trip to Kanto. We have visited "Hidden, Kitchen, Cat and Lion" who have been dealing with us. It's been about two years since we got married. It was my first visit. The owner from Nagoya is very friendly. We have gained a long experience in the cooking industry. Unfortunately, I couldn't make it to business hours. It has become an image of the store only. It is a 2-minute walk from The A1 exit of Kikugawa Station on the Toei Shinjuku Line. (About 10 minutes from JR Sobu Line Kinshicho Station) Purple-colored warmth is a landmark. There are three tables in the white interior. The counter seat is also a shop with a calm atmosphere of about six seats. The menu is also "Hachicho Miso Oden", "Tebane Fried" and "Tenmusu" like the owner from Nagoya. In addition to lunch during the day, we also have a special menu at night. In particular, I was surprised to see the hot and cold noodles of Inaniwa Teitsu Udon for 650 yen to 800 yen. Are you all right? When I hear that, it is "service price" because I am working hard by myself. And... This price is not possible in the Kanto area. Please come and visit us when you come near us. I'll be in Tokyo during business hours. Hidden and Kitchen "Cats and Dumplings" Kikugawa 2-15-1 TEL 03-6659-6788 Toei Shinjuku Line 2 minutes walk from Kikugawa Station A1 exit Lunch 11:30-14:00 Dinner 17:00-22:30 Language This page has been automatically translated. Please note that it may differ from the original contents.

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Please make a decision after tasting.


昨日から真冬日となっております「稲庭地方」。 暖冬で雪に悩ませられずにここまできましたがやっぱり2月。朝から除雪除雪です。 本日は「稲庭手業うどん」をご検討の飲食店様へのご提案です。 2月限定でお問い合わせいただきました皆様へ「ご試食用サンプル」をお送りさせていただきます。 きちんと一人前をご試食してからご判断をいただきたく 「稲庭手業うどん300g」をお送りいたします。 80~100gが一人前ですので、3~4人前入っております。 多加水熟成仕込みで造る「稲庭手業うどん」は光り輝くほどのツヤ。 うどん生地を「鍛えては熟成、鍛えては熟成」を幾度となく繰り返す 「匠の熟成製法」で4日間かけて造り上げております。 優しさのある贅沢な喉ごし、口に広がるコシの強い舌ざわり、 多加水熟成製法の「稲庭食感」がご堪能いただけます。 300有余年続く伝統製法を守り続ける「稲庭手業うどん」は 干して造り上げることにより独特の「稲庭食感」となります。 調理方法も動画をご覧いただくと、より一層美味しくなること間違いなし。 ゆで時間はたったの3分30秒です! 初春からの新メニュー仲間入りさせてもらえたら幸いです。 お問い合わせはメールにて! 白い小麦粉は「鍛えては熟成」を幾度も繰り返す事により「薄琥珀色」の麺となります。Languageこのページは自動的に翻訳されました。元の内容と異なる場合がありますので、ご注意ください。

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