We insist on inefficient manual work that is not suitable for mass production. Even in this era, such a noodle factory thinks that "it is good to have one". "Inaba Handicraft Udon" uses 100% domestic flour and is made by the multi-additive water aging method. Safety and security in terms of both raw materials and hygiene. Akita Prefecture HACCP certification.

Will be closed soon

5月に季節限定で新発売の「かりんとう いちご+(プラス)」。
お陰様で予定以上の反響をいただきました。
販売数量も当初計画の3倍ほどで本日をもって製造を終了I will be happy.

甘いイチゴ味の「かりんとう」に酸味の効いた「フリーズドライいちご」をプラスし、
女性からお子様まで大反響をいただきました。
今シーズンは在庫限りで販売終了となりますが、来シーズンは販売開始時期を
初春を目安に準備を進めてまいります。

 

残りわずかとなっておりますので、受注順での販売完了とさせていただきます。
2ヶ月間、有難うございました。



初秋には初秋の「かりんとう」を予定しております。
お楽しみに!