We insist on inefficient manual work that is not suitable for mass production. Even in this era, such a noodle factory thinks that "it is good to have one". "Inaba Handicraft Udon" uses 100% domestic flour and is made by the multi-additive water aging method. Safety and security in terms of both raw materials and hygiene. Akita Prefecture HACCP certification.

Karin to New Products

今週、新発売のかりんとう「みたらし姫」
「みたらし」と言えば、甘辛お醤油風味の団子が頭に浮かぶと思います。
そのと~~~り!
かりんとうの「こがし醤油味」。その名も「みたらし姫」
つぶつぶ感たっぷりの「白ごま」と、隠し味の「きな粉」がうまさの秘密。
食べ始めたら止まらない「硬くない」かりんとうです。






焦がした醤油の香りが、昭和の懐かしさを漂わせます。



たっぷり大満足の100g入り。