Protecting the old-fashioned manufacturing method "Craftsmanship Aging Inaba Handicraft Udon". We will send the ultimate of gastronomy "Inaba texture" directly from the production area. Akita Prefecture HACCP Certification
2022 Summer Gift Free Shipping New products are also on sale.

Introducing New Employees

新入社員のご紹介です。
5月9日より
見習いとして入社。

笑福亭 小哲 君



自己紹介です。
2022年4月16日。横手市増田町生まれ。(男性)
好きな芸能人 出川 哲郎さん

接客係りとして入社しまして。ガンバリますので宜しくにゃ~。



初日は疲れました~~~。



昼食後はやっぱり昼寝。
明日からもっともっと頑張りますので。



内の社長は厳しい~~~!
自分の食べる分は「自分で稼げ」と。
ただいま準備中ですが、会社敷地内の梱包所の売店で皆さんをお待ちしております。