We insist on inefficient manual work that is not suitable for mass production. Even in this era, such a noodle factory thinks that "it is good to have one". "Inaba Handicraft Udon" uses 100% domestic flour and is made by the multi-additive water aging method. Safety and security in terms of both raw materials and hygiene. Akita Prefecture HACCP certification.

Introducing New Employees

新入社員のご紹介です。
5月9日より
見習いとして入社。

笑福亭 小哲 君



自己紹介です。
2022年4月16日。横手市増田町生まれ。(男性)
好きな芸能人 出川 哲郎さん

接客係りとして入社しまして。ガンバリますので宜しくにゃ~。



初日は疲れました~~~。



昼食後はやっぱり昼寝。
明日からもっともっと頑張りますので。



内の社長は厳しい~~~!
自分の食べる分は「自分で稼げ」と。
ただいま準備中ですが、会社敷地内の梱包所の売店で皆さんをお待ちしております。